top of page
Anchor 1

Coaching

Mijn missie als coach is om mensen de beste versie van zichzelf te laten worden. Door weer grip te krijgen op je gedachten en emoties, zelfinzicht te creëren en nieuwe mogelijkheden te zien en voelen.

 

Negatief denken

Wanneer onzekerheid, weinig zelfvertrouwen een grote rol speelt in je leven, kan dat je behoorlijk in de weg staan om het leven te leven zoals je dat graag wilt. Onzekerheid is vaak het gevolg van een (langdurige) negatieve programmering van je eigen brein. Soms kan dit komen door jezelf, soms door je omgeving of door een negatieve ervaring.

Mogelijkheden zien en voelen

Wat de reden ook is, wanneer het je belemmert wordt het tijd om weer mogelijkheden te zien en voelen: “Met meer inzicht en de juiste tools boek je resultaat. Je gaat nieuw gedrag in de praktijk brengen en oefenen om ervan te leren. Zodat je werkelijk gaat doen wat je echt wilt." Uit je comfortzone komen om weer het beste uit jezelf te halen.

Over AD(H)D en burn-out

Veel mensen en instanties zien ADHD en ADD vooral als een probleem. Ik kijk juist naar mogelijkheden. En naar het gedrag waar je last van hebt. 

 

Vergroot juist wat goed gaat

Dat wat goed gaat vergroten en waar je last van hebt verminderen. Inzicht krijgen in hoe jij invloed kunt uitoefenen op hoe je doet wat je doet. Bewust worden waarom je je aanpast en wat voor effect dat heeft op je ADHD of ADD. Weer doen wat wel voor je werkt! Waardoor je makkelijker in het leven komt te staan.

Zo krijg je inzicht en grip op je volle hoofd. Ik heb bij ADHD Nederland in Delft (jarenlange) ervaring opgedaan door het coaching van volwassenen met AD(H)D.

Stress & burn-out

Niemand wil vrijwillig een burn-out. Het sluipt erin en pas als het (ver) gevorderd is, heb je het door. Moe, lusteloos, depressieve gevoelens, angstig zijn een paar kernwoorden. Alleen al de gedachte aan werk, kan paniek veroorzaken. Herkenbaar voor jou? 

bottom of page